FORSIDEPRAKSISLINKS I SVERIGELINKS I DANMARKFÅ HJÆLPKONTAKT OS
 
Få Hjælp
 

 

Dette website er kun en kort beskrivelse af Den Svenske Model, det er ikke en manual!

Du/I bør bruge en af de få advokat med speciale i EU og danske udlændingelove (dem er er kun ganske få af) eller Indvandrerrådgivningen.                          Vi er erfarne i Den Svenske Model og familiesammenføring tilbage til Danmark!

 
Der er regler/love/krav, som skal overholdes ved brugen af Den Svenske Model.

Alt er ikke uden komplikationer. Der skal en masse papirer til. Der skal rejser til. Og uanset EU regler om arbejdskraftens fri bevægelighed, så er der en administration både i Sverige og i Danmark.

Indvandrerrådgivningen må advare mod selv at foretage ”en familiesammenføring” efter Den Svenske Model. Danmarks nuværende regering har indgået en finanslovsaftale for 2010 sammen med Dansk Folkeparti. Prisen for denne finanslovsaftale har været, at hver anden (50%) af alle tilbageføringer af EU-familiesammenføringer til Danmark, skal gennemgås ekstra grundigt. Det stiller meget store krav til formaliteter og dokumentation. Mange bliver afvist af denne grund.

Du/i skal kunne dokumentere et ”reelt og faktisk” ophold i Sverige. Et ”reelt og faktisk” er formuleringen ca. 50 %  modtager ved afslaget om tilbageføring til Danmark af ægtefælle/din nærmeste familie.   
                      

Vejledning og praktisk hjælp:

Har I spørgsmål eller problemer, så ring eller mail os i Indvandrerrådgivningen. Vi har stor indsigt i Svenske forhold og Den Svenske Model. Vi tilbyder gratis vejledning i rimelig udstrækning, men ikke sagsbehandling over telefon og e-mail.

Vi kan også hjælpe jer med det praktiske og papirarbejdet.

Det tager vi et engangs-administrativt-gebyr for - det vil forhåbentlig de fleste kunne forstå! 

 
 

                                                                                                                                                                                                                                                                           Indvandrerrådgivningen må advare mod selv at foretage ”en familiesammenføring” efter Den Svenske Model. Danmarks nuværende regering har indgået en finanslovsaftale for 2010 sammen med Dansk Folkeparti. Prisen for denne finanslovsaftale har været, at hver anden (50%) af alle tilbageføringer af EU-familiesammenføringer til Danmark, skal gennemgås ekstra grundigt. Det stiller meget store krav til dokumentationen. Mange bliver afvist for tiden af denne grund.  

 
  © Indvandrerrådgivningen 2011 Powered by Edezigners.com